egyértelműen sérült a lökhárító, hűtőrács, motorháztető, tehát ezeket valószínűleg cseréltetnem kell majd egyszer, motorikusan, elektronikában, világítással semmi gond. Tudja valaki ezekkel milyen költséggel számolhatok kb. ill, hol érdemes beszereznem ezeket a karosszéria elemeket?
Kép nelkul korulbeblulit sem lehet mondani....
A lokharito fillerekbol es tokeletesen javithato, de utana fenyezni kell. A hutoracs sem egy nagy tetel, valoszinuleg az is javithato, illetve KoBe-nal biztosan van bontoban, mert aki Milotec hutoracsot tetet fel nala, attol be szokta szamitani a gyarit.
A motorhazteto mar nehezebben uszhato meg bontottban, pedig az lenne a legjobb megoldas. Ha nincs mas, es ujat kell venni, az 20-40 ezer forint gyariban. Utangyartottat nem erdemes, csak a gyarit. Illetve ha a lakatosod tuzbe teszi a kezet valami utangyartottert, akkor azt is lehet, de annak nincs ertelme, hogy felturd a netet a legjobb arert. A karosszeria alkatresz olyan mint a zoldseg a piacon: nem biztos, hogy a legolcsobb eleg jo.
Ehhez szamold hozza a karosszeriaelemek fenyezeset. Az kb 20-30 ezer a lokosre es a motorhaztetore darabonkent, de akkor mar "ingyen" lefujjak a hutoracsot is. Jobb helyeken a tukorhazat is lefenyezik "ha már ugyis ottvan," mert azon mindig szoktak lenni szepseghibak :-)
Ami igazan aggaszto lehet, hogy a lokharito mogotti nem lathato, energiaelnyelo reszek serultek. Esetleg egy icipicit ellment valamelyik vaznyulvany. Vagy csak a zarhid....
Az elso Octimmal nekem is volt egy ilyen koccanasom, hatulol belemjottek es beletoltak az elottem alloba. Nem tunt nagynak a baj, sajat kereken mentem el a szervizbe -- viszont az auto gyakorlatilag mégis totalkaros lett...