Törölt nick Creative Commons License 2009.02.13 0 0 3317

Na jóó estét kívánok!Megjöttünk a kiállításról.Akkor jól figyelj a biztonságra.Én mást nem láttam,mint ilyen-olyan biztonsági zárakat az ajtóra.De mivel én üvegezéssel foglalkozok még olyan házban  nem jártam ahol az ajtón ment be a rabolóóóó!!!Ezt írásba adom!Beüti vagy befeszíti a (műanyag)ablakot és már lehet is matatni.A lakókocsinál-lakóautónál is így van.ABLAK!!!Olasz példa:csinál 1 rést valamelyik ablakon,pár mm-t.benyúl 1 erős dróttal felnyomja a reteszt nagyobb rés támad hirtelen és már mehet is be egy kisebb átmérőjű gyerek!Aztán kinyitja az ajtót vagy a nagyobb ablakot és mire a kirándulók visszaérnek már sehol semmi!Riasztóó?Minek?Hogy felzavarja a környéket?Senki nem fog beavatkozni!!!!

Szóval azt is megfigyeltem,hogy manapság is kevés olyan ablakzárat csinálnak amelyik kétkezes vagy csavaros.Mert szerintem a régiek biztonságosabbak voltak.A csavarost gondolom mindenki ismeri a másik meg az amikor középen van 1 gomb benyomod és utána tudod elfordítani a kallantyút!

Na szóval e kis monológ után elmondhatom,hogy láttam okos-ötletes dóógokat!Csináltam fényképeket és felrakom amelyik arra érdemes.Talán vasárnap,mert holnap nem vagyok.Hát tudjátok...

Hoztam 1 kupac prospektust és karavándor klub tag lettemm...

Caerleon!!Ezt neked is ajánlom!(máá,ha nincs fűtésed)Ezzel a tagsággal iszonyatos kedvezményeket kaphatsz bizonyos campingekben!Most belépéskor adnak egy katalógust amiben benne van európa szinte összes campingje.3000ft a boltban!A reg. meg 5000 és 2 havonta kapod a magazint.

Na megyek alunni,mert korán kelünk!Jóóccakáát!

Előzmény: fekvőrendőr (3311)