DT 20-61 Creative Commons License 2009.02.12 0 0 2216
Voltam ma beállíttatni a vezérlést. Jó volt a sejtésem, mert "sietett" a vezérműtengely a főtengelyhez képest, úgyhogy kellett állítani.
Míg állították, addig beszereltem a tempomat kart, amit Gergelytől vettem. Ezúton is köszi.
Utána feltettük a számítógépre is, töröltük a 29-es hibakódot, amely ahogy Vojnó is mondta, a tempomat kart hiányolta. Itthon is kivillogtattam, amikor hazaértem, de szerencsére semmi. Egyébként már a computer sem mutatott semmi hibát, illetve, hogy a statikus előtöltést be kell állítani, de ezt eddig is tudtam. Fordulaton szépen kiegyenlítődik az előbefecskendezési szög (jól mondom?) 4,2/4,3-ra. Vojnónak ez biztos mond valamit. :)
Egyúttal leteszteltük a tempomat kar működését, az is jó lett, hazafelé jövet ki is próbáltam, működik szépen, úgyhogy nem hazudott a computer. :)

Most élénkebben is megy,mint azelőtt, hétvégén megyek vele vagy 700km-t mérek egy fogyasztást, igaz ez 99%-ban autópálya illetve országút lesz.

A következő lépcső a statikus előtöltés beállítása lesz, ha Vojnó mester is úgy akarja. :)