Annak uj, aki meg nem utotte. Tudod mivel jatszottam legutobb? Talalgatasok helyett, mert eselytelen vagy: Chaos Strikes Back. Kb. 20 eves rpg, es? Meg mindig sokkal jobb, mint a mostani csupa grafika, semmi jatekok. Mondok 1-2 pozitivumot amit az eredetirol atjottek emlitenek: Drop rate. El vannak ajulva, hogy egy instaba nem 100X kell lemenni, eleg 10X is. Utazas: A teleportok minimum felezik az idot. Fejlodes: Nem high rate, de 2x -es. Azert igy is 1 het tiszta jatek ido 1 70 -es karakter. Ezt, es ilyesmiket mind-mind azert rakja bele a Blizzard, hogy minel tobb idot kelljen fizetni, mikozben a jatekosokat halalra szivatjak. En sajnalom pl., hogy az eredeti WoW egyetlen raid instajat sem utottem/uthettem szabalyosan. 70 -esen lementunk, es a nagyjat ketten kitakaritottuk. Mit mondjak, "nagy elmeny volt". Ezert most, amig meg 70 -esek vagyunk probalunk mindent kiutni amit tudunk. Allitolag 1 honapon belul WoTLK, de az ertelmes tobbseg egyaltalan nem varja. A kis 1x eveseknek persze a megjelenes masnapjan az volt a kerdese: Itt mikor lesz? Mi meg elore rettegunk, mennyi ideig lesz jatszhatatlan a szerver. Mert ez a legnagyobb gond: Par ember nem kepes elvegezni azt, amit a tobb 100 Blizzard alkalmazott sem tud megcsinalni.
Tisztaban vagyok, hogy a tobb eve eredetin jatszok nem fognak atjonni - max 1-2 fecske -, de aki nincs jo guilben, aki csak ugy jatszogat, annak lehet alternativa. Olyanok is olvassak a topicot, akik nincsenek a kemeny magban, nekik szantam. Mint irtam ti inkabb egymas tarsasagaert fizettek, de peldat elfelejtettem: Elment Nagydarab, es par os AO -s WoW -ozni. Rengetegeen kovettek oket, mert tetszett a tarsasaguk. Semmi gond, en nem azt irom, hogy aki eredetis az hulye. Csak azt aki minosegi privat szerveren jatszik az sem. Missfikszi a legjobb pelda erre, sokan ismerik innen is. Mar majdnem elment eredetire, de aztan megtalata a Taurit. Gyorsan felhuzott 2 70 -est, szet PVP -zte az agyat, stb ... vagy 1 evig jol szorakozott. Mondjuk innen is ugy tunt el, mint AO -bol, mar vagy 1 eve nem is lattam.