Kösz a vígasztalást, de mondom, az a baj, hogy nem mindig tudok tanulni a saját hibáimból. Sokszor nem tudom eldönteni, elvileg hiába próbálkozom egy növénnyel, úgyse lesz jó, vagy valamit megint elrontottam. Elvileg úgy érzem, mindent megkapnak, de minthogy sosincs alkalmam gyakorlati tapasztalatcsrére, azaz hetedhétországban enyém az egyetlen müvelt kert a környéken, (csak Flanell néz rá kb. kétszer egy évben, de én az övét sose látom:) mindig nagyon bizonytalan vagyok.
Az üvegházból az összel mindent kidobtam, most csak néhány dísznövény van bent beásva, akik elvileg fagytüröek, de gondoltam, jobb ha egy kicsit védettebb helyen vannak.
A kínai kel, meg a téli retek kint vannak, nem tudom, várjam-e még, hogy legyen belölük valami.
Retket azért nem szeretnék bentre vetni, mert nálam az a gyakorlat, hogy a hónapos reteknek min. 3-4 hónap kell, addigra meg már kellene másnak a hely. A karalábét meg kintre szoktam ültetni, (az is azok közé a ritkaságok közé tartozik, amik jól mennek), azoknak kár az apró üvgházban a helyért.