manaszu
2009.02.11
|
|
0 0
3920
|
"Mi ez a váci gyilkosság? Rákerestem, de semmi érdemleges." Hát azt keresheted, mert megse találhatod, ugyanis én a Veszprémi gyilkosságot kozmetikáltam Vácnak.
Puki detektiv szerint a Veszprémi gyilkosságot ugyanazok a külföldi terroristák követtek el akik az árpádsávosokat is megdadálták Dunaszerdahelyen, de most speciális feladatuk közé az tartozott, hogy a magyar, a román, a horváth és szerb kézilabda csapatokat tegyék kevésbé hatékonyá az ö cspatukkal szembe. Ezt sikeresen megoldották. A feladat másik része az volt, hogy tegyék komplikáltabbá magyarországocskán a cigány-magyar ellentétet. Ezt is sikeresen teljesitették. A harmadik célkitüzés, hogy a világ minnél elrettentöbb képet kapjon magyarországról és a magyarországi biztonságról. Ezt nem volt nehéz tejesiteni. Negyedik: hogy nemcsak Szlovákiában vannak veszélynek kitéve az ott élö magyarok, hanem magyarországon is az itt élö külföldiek. Ez is sikerült. Ötödik, hogy Románia, Szerbia, Horváth ország is kerüljön hasonloan ellenséges viszonyba magyarországgal mint Szlovákia. Ezt a célkitüzést egyenlöre sikeresen meghiusitotta a magyar kormány és a rendörség. Habár az igazi gyilkosok helyszinreszállitását és eltünetését tökéletesen megoldották a szervezök, a magyar rendörség talált egy nagyszerü látszatmegoldást. Kiszedtek a tartalékból három sorozatbünözöt kiket kioktattak, hogy, hogyan védjék magukat és cserébe minden korábbi bizonyitott büncselekményüket leirják, söt szabadulásuk után még jutalomban is részesülnek. A nagy probléma a gyilkosság. Az elsö Trianon a szerejevoi gyilkossággal kezdödött, a IIIik Trianon könnyen kezdödhet a Veszprémi gyilkossággal. |
Előzmény: Törölt nick (3883)
|
|