"1, semmit nem idealizálok...."
Remélem az utcán netezel laptoppal, mert különben óriási veszélyben vagy...
"mi? ki mondta? ha cigibe tekered és elszívod, az igenis károsítja a tüdőt..."
Még ezt is letagadtátok mindenféle kamu kutatásokra hivatkozva, hogy ha az illető cigizik is, akkor csökkenti a tüdőrák esélyét a fű.
"(az amotivációs szindróma és a viszafordíthatatlan agykárosodás meg a skizofrén leszel ha belepippantassz, pedig tényleg nincs bizonyítva)"
A skizofrénia például bizonyítva van, ezt megbeszéltük, ha hajlamos valaki rá, növeli az esélyét a kialakulásának. Nem érinti az emberek nagy részét, de akkor sem ártana figyelmeztetni a gyerekeket erre, hogy ilyen veszélye is lehet. Az amotivációs szindrómát szerintem inkább cáfolnod kéne, mert annyira nyilvánvaló, mint hogy 1+1=2.
"azt pedig, hogy tompul az ember, az pedig csak az intoxikáció alatt igaz...(amennyiben a e haverjaid napi 4-5 cigit tekernek, akkor egész nap be vannak szíva és azért tompák egész nap...ha abbahagynák akkor pár nap után már nem sok minden látszana rajtuk)"
Ez is óriási hazugság, te is tudod valószínű, hacsak nem hazugság minden amit mondasz, és még sosem szívtál füvet, és élő füvessel sem találkoztál. Aki rendszeresen szív az egy idő után akkor is tompa lesz, mikor épp nem tudja beszerezni pár napig.
"szerintem olvasd végig a legalizáljuk a marijuanat topikot..."
Épp eleget olvastam a szar topicotokat. Óriási ostobaságotokat írtatok mindig is.