Zivos
2009.02.10
|
|
0 0
21936
|
Mondtam, hogy te gyere? Persze az ismeretlent konnyu kritizalni, ez nem ujdonsag. A Taurin vannak hibak, elvegre par ember hobbibol csinalja, nem tobb 100 ember foglalkozik vele. De itt is olvasom, hogy nem megyek raidre, nem fizetek elo, mert a Blizzard ilyen meg olyan, a jatek jatszhatatlan. Es mindezert meg fizettek is, en meg ingyen jatszom. Az ott kialakult tarsasagert fizettek, nem is a WoW -ert. Barmilyen hihetetlen nalunk is jo a tarsasag. Lehet azok is azert hagytak ott, es jatszanak itt, mert jobb az itteni tarsasaguk. Mellesleg 1-2 honapos felfuggesztessel indult a dolog, most mar eszukbe nem jutna visszamenni. De mondok jobbat: A guild oktober vege fele stagnalt, a 10-15 fos kemeny mag nem jutott tovabb, Kara mar fullra takaritva oda-vissza, ezert egy (szinten csoro) 50 -es playa megvette a WoTLK -t, 3 honapos elofizetessel. Aztan december oriasi valtozasok lettek, szerintem mennyit van a 20+k -ert kifizetett szerveren, es mennyit nalunk? Segitsegul: Vagy o vagy en vagyok a raid leader altalaban. DKP -ban jelenleg neki van a legtobb, mert tegnap nagyon kikoltekezett az addigi elso. Elhiszem hogy faj a sok kidobott penz, mikor mas ingyen is jol szorakozik, de ez van. |
Előzmény: Chaina (21905)
|
|