Sziasztok!
Én is egy filmet keresek, gyerekkoromban sokat néztem kazin, aztán sajnos letöröltük.
Nem volt meg az elejétől, ezért nem tudtam a címét, de amit most kiderítettem róla, hogy a magyar címe valószínűleg Az öreg medvevadász, 1981-es vagy 82-es. Az eredeti címe Matagi, rendező Goto Toshio.
A sztori: van egy öreg medvevadász, aki fiatalkorában megküzdött egy óriási medvével. Egy faluban él, ahol egy nap egy medve megöl egy kislányt. Ekkor az öreg azt gondolja, ugyanaz a medve tért vissza. Az unokájával elkezdi a kutyáikat betanítani a vadászatra. Közben van olyan jelenet, hogy egy tehenet is megöl a medve. Amire még emlékszem, hogy a gyerek egyszer bevisz az iskolába egy kis darab medveepét, ami valami nagy ritkaság lehet, és a tanár, hogy bebizonyítsa, hogy nem disznóepe-e, vízbe teszi, mire az elkezd pörögni.
A vadász és a fiú felmennek a hegyre, óriási hó van, egyszer vihar lesz, egy barlangban húzzák meg magukat. Közben végig hallani lehet a medve hangját, mintha hívná az öreget.
A végén megtalálják a medvét, meg is ölik, de a medve az egyik kutyát is megöli. Az a film legvége, hogy az öreg betemeti a medve tetemét a hóban, aztán a kutyáét is.
Nagyon szeretném újra látni ezt a filmet, ha valakinek megvan, kérem írjon. Az emailcímem publikus, de ide is írhattok. Nem számít, ha nagyon rossz a minősége, úgy is örülnék neki. Természetesen kifizetem a másolási költségeket, vagy cserébe talán én is tudok régi, ritkán látható filmet adni.
Köszi!
Linda