Bocs, hogy mindig le vagyok maradva egy brossúrával, de valamiért minden átmenet nélkül most szombaton teljesen rákattantam a Flowerre, és azóta kötelező naponta 4-5ször meghallgatnom, miközben ordítva énekelek.
Szerencséjére szegény Mr. Tremondnak vasárnap hajnalban el kellett utaznia, és csak pénteken jön vissza, de akkor meg én utazom haza, úgyhogy csak a hónap végén találkozunk legközelebb, remélhetőleg, addigra elmúlik a roham.
De addig is nincs valahol ott egy mp3 erről a számról, mert ha tudna valaki véletlenül, akkor az jó lenne és lécci kopizza ide a linket, mert csak a koncertvideó részeként van meg nekem a Flower, és szívesen részévé tenném a hivatalos repertoáromnak, LOL, ómájgád ájemszógéj. :-(
Egyébként meg kell, hogy állapítsam, hogy az egyik kategória, ahol Kylie messze veri Madonnát, az az, hogy utóbbi nem bír(/szokott) csak úgy kiállni szépruhában előadni egy lassú számot ("balladát"), miközben csodálatosan néz ki és általában és kulturálisan lenyűgöző szépségű az egész. Pedig, lássuk be a hetvenen túl már végképp nem nagyon lesz más út előre.
Megértéséteket köszönöm, elnézéseteket kérem, linknek örülnék.