Sziasztok!
Lenne felétek egy kérdésem...remélem tudtok nekem válaszolni...mellesleg kérlek benneteket előre aki tud segíteni "káromkodás mentesen"(azaz ne kódolva szólaljatok meg nekem...pls:) )
Az lenne a gondom/bajom hogy Windows XP SP3-as van perpill a gépemen,és bátyám szerint ezért fagy le folyamatosan a WoW...de olyannira lefagy h a gépen csak a reset gomb segít...Tesóm ugyan ezt észlelte a Medieval Total War 1-nél is...csak neki működött azért a ctr+alt+delete kombó...nekem már ez sem használt,néha egy nap 1x sikerül bejutnom a játékba de kb 40 perc játszás után vagy egy árusnál vagy szimplán játék közbe fogja magát és behal...Bátyám szerint Vista 64 bites segítene a dolgon...na most ebbe kérném a tanácsotokat h milyen rendszer lenne jó a gépre h tudjak élvezetesen Wowozni...
Nem egy szar gépről van itt szó,vagy szar videókártyával benne h ne vinnél el a Wowot mert régebben mikor még régebbi gépünk volt,simán vitte a WoWot...de az újratelepítés sem segítene a dolgon ugyanis 2 hetes a gép,és rajta a rendszer is...
A gép tulajdonságai:AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+2.44 GHz
1,50 GB ram
512-es G Force 8-as Full HD-s kimenetű videókártya
Segítésgetek előre is Köszönöm!
Üdv!