Ez nagyon szép és, jó, hogy megfogják ezeket a brutális gyilkosokat, azonban van egy kérdésem a többi hasonló bűnöző cigánnyal mi lesz. Azokkal akik soha nem dolgoztak mégis kastélyokat vesznek több száz millióért. Mert gondolom azok tiszta úton szerezték a pénzüket.
Természetesen élik tovább életüket, és rettegésben tartják majd a normálisan gondolkodó embereket.
Ez a két- hármom dögevő kap majd 10 évet, amit jó magaviseletre hívatkozva a letöltés alatt feleznek, így pár évműlva újra azt csinálják amihez éppen kedvük lesz. Sőt a többi hasonszőrű cigány szemében ők hősök lesznek. Úgy vélem itt egy megoldás lenne ezekkel a gyilkosokkal szemben Veszprém főterén nyílvános kivégzésben részesülnének. Kötélell a nyakukban bitófán végeznék.
Néhány évvel ezelőtt jártam a Veszprémi büntetésvégrehajtó intézetben. /Nem mint rab, hanem mint látogató./ Szomoruan kellett megállapítanom, hogy bizony szinte jobb ellátásban részesülnek ott a rabok, mint én anno a kollégiumban. A konditermük pedig azt gondolom vetekedhet néhány élvonalbeli kézilabda csapatéval. Valamint odabent tarthatják a kapcsolatot rég nem látott barátjaikkal. Továbbá, ha a zárkájukban televíziózni akarnak azt a többcsatornás színestelevíziójukon megtehetik. És gondolom a többi ilyen intézményben sem lehet sokkal rosszabb a helyzet.
Felteszem a kérdést mi a büntetés akkor ott bennt? Az hogy nem lehetnek a családjukkal? A mocsok cigányoknak amilyen ezek is voltak úgy gondolom nem sokat jelent a család, mert ellenkező esetben hétvégén is az asszony és a gyermek mellett lett volna a helyük nem pedig azon elmélkedniük kibe köthetnének bele, kit raboljanak ki, vagy gyilkoljanak meg.
Én is sokkal jobban örültem volna, ha a szerbek veszik kezükbe a dolgot nem pedig a magar igazságszolgáltatás.
A tisztelt Drasokovics Úrnak pedig csak azt kívánom, egyszer Őt hagyják úgy igazán helyben a cigányok, akkor talán felfogja azzal a pont agyával, hogy igenis van bőrszíne is a bűnözésnek.