fizetős
2009.02.09
|
|
0 0
846
|
Tisztelt Lakótársak!
Jó lenne elérnünk – a saját érdekünkben – hogy a társasház-képviselet kimutatásai pontosak és naprakészek legyenek. Annak ellenére, hogy többször kértem őket írásban és személyesen a befizetett kk és fűtéselőleg visszaigazolására illetve a fogyasztott energia kiszámolására nem tették meg. Ennek ellenére tavaly október végén eljuttattak egy felszólító levelet, hogy fizessem be a közös költséget, mert ha nem nov 15 étől leválasztanak a hálózatról. Milyen számokkal dolgozhatnak? Beköltözésem óta fizettem a havi díjat még az előző képviseletnek is, és máig nem tudom, hogy áll az egyenlegem. Változtatni kéne azon, hogy amíg a képviseletet semmivel nem tudjuk ösztönözni a megbízott munkájuk elvégzésére, ők se küldjenek jogtalanul kikapcsolással fenyegető leveleket. Furcsállom hogy a társasház, azaz mi, megbíztunk egy céget, akinek fizetünk munkadíjat, a munkát vitathatóan végzik el, de ennek ellenére fel vannak hatalmazva, hogy vélt vagy valós kimutatások alapján a saját tulajdonunkra tegyenek inkasszót, vagy kapcsoltassák ki a szolgáltatást.
Olyan ez mintha akasztanák a hóhért a saját kötelével. Azzal, hogy még mindig nem tudnak elszámolni az elmúlt egy év befizetéseiről és a fogyasztott energiával, kezd gyanússá válni. Hivatkozni persze mindenre lehet, én is, mi is, mindenki tud kifogásokat találni a szolgáltatók felé, hogy miért nem tudnánk kiegyenlíteni a számlát. Ez senkit nem hat meg. Ők is csak egy nyamvadt kft, aki korlátozottan felel a társasház vagyonáért. Adott esetben szinte ugyanúgy lehetetlen számon kérni Őket mint a korábbi Nagy és Tsa.Bt-t. Már tavaly megégettük magunkat, ha ez bekövetkezik újra legalább nem fogunk fázni …(:
Jó lenne tudni mikor hajlandóak lakófórumot szervezni, ahol remélem hatékony döntések születhetnek. |
|