életSOja Creative Commons License 2009.02.09 0 0 455
hali mindenkiiiiiiiiiii!!!!!

heni, nagyon örültem soraidat olvasva, hogy milyen magabiztos és ügyes vagy! csak úgy mint itthon... :)
ori, sztem szerda vagy csüt jó nekem is, megpróbálom megszervezni a dolgokat és szólok...

nos, most tájékoztatni szeretnék mindenkit arról a szörnyű mészárlásról, ami szombat este veszprémben volt, mert a tetves cigányok már itt is eluralkodtak....
azon a szórakozóhelyen, ahol én is buliztam, megölték az mkb veszprém egyik játékosát, kettőt pedig súlyosan megsebesítettek.
nagyon durva!!
a médiákban is fals információk vannak és még azt sem merik kimndani, hogy büdös hiperpigmentált állatok voltak...
a történet: a déli part védelmi pénzbehajtói itt buliztak (mint most számomra világossá vált az a paraszt fehércigány, aki két hete ugyanezen a szórakozóhelyen elkezdett fojtogatni szintén ebből a társaságból került ki.... akkor most meg kellene köszönnöm, hogy engem nem ölt meg??????). szóval a 30 fős cigánybanda ott vedelt, majd távozáskor nem akartak fizetni. amikor ezt a pultoslány szóvá tette, beleverték a fejét a pultba (eltört az állkapcsa) ekkor keltek a kézis fiúk a segítségére (mert itt a törzshelyükön ünnepelték egyik csapattársuk kisfiának a megszületését).
ekkor a 30 kancigány kirángatta őket az utcára, cozma-t szíven szúrták, egy 19 éves játékost vesén, akinek el kellett távolítani a veséjét, a harmadik kézis srácot pedig úgy fejberúgták, hogy koponyaalapi törést szenvedett (arról pletyka járja hogy megvakult-e egyik szemére vagy kettős látása van), de most még az arcműtétre vár a veszprémi kórházban....
a mentő 20 perc alatt ért ki....
a rendőrök olyannyira nem siettek, hogy az ingyenélők nem is egyszerre távoztak, hanem a város szélén egy benzinkútnál bevárták egymást a lopott audikkal...

a leghitelesebb információk a kuruc infó-n vannak... jellemző....

ezt azért írom le, mert veszprém teljesen felbolydult, de sajnos nem az eset egyedisége miatt.... múlt hétvégén 2 barátomat is megverték éjszaka a főutcán, elvették a mobiljukat, cipőjüket stb... pedig mindkét fiú (balogh milán, meg az unokatesóm) csak egyik szórakozóhelyről mentek át a másikra, mindketten 3-3 fős férfi társaságban voltak ráadásul, de amikor 10 kancigány rájuk támadt még elfutni sem volt esélyük.....

mert az, hogy pest egyes kerületeiben ez mindennapos, már talán meg is szoktuk. de az, hogy az egyik legbékésebb magyar várost is már ellepi a csőcselék....

szerencse, hogy a cigányok felzárkóztatására költött milliárdok nem voltak hiába....