Transvan Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2974
1x én is beszivtam,a barátomnak akrtunk venni 1 hobby-t,s azt irta hogy gyönyörü állapotban van, (makulátlan)na ennek függvényében licitáltunk,s meg is nyertük potom 3800 eu-ért,majd irány Deutschland röpke 1476 km oda s láss csodát egy rakás szart akart ránk sozni. A hátulján kb 4 doboz szilo volt mert elvált a lemez az alja meg logott,én mondtam neki hogy eme apro jelentéktelen hibákat meg se emlitette,majd közölte hogy bocsika ,de nem ö rakta fel a képeket hanem a barátja,igy nem tehet róla.
Na elöntötte az agyamat a sza..r,volt ott anyázás rendesen. De ez az egy negativ dolog volt igaz közel 3000km-t tettünk meg linkre + ELINTÉZTEM Münchenben a vámrendszámot 100 euért.
De nem ez a jellemzö,én amit magamnak hoztam utoljára azzal 100%-ig elégedett vagyok,söt annyira korrekt volt az osztrák eladó,hogy egy fillér nélkül aláirta az adás-vételit,odaadta a forgalmit,majd mikor hazaértem és kértem származás ell.-t és megfelet csak utána fizettem ki a vételárat. (még csokikákat is küldtek a gyerekeknek)Na ez a jellemzö. Sok mindent vettem már az ebayon,mivel kb 50%-kal olcsobb
Előzmény: patyi63 (2973)