Solberg01 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 548
Sziasztok!

Muszáj leírni gondolataimat. Eddig hittem a médiának, liberálisan gondolkodtam, elfogadtam, hogy mindenki egyenlő és mindenkit megillet az ártatlanság joga, elleneztem a Magyar Gárdát, hisz feleslegesnek tartottam, azt hittem a rendőrség és a titkosszolgálatok kézben tartják a kisebbségi bűnözői csoportokat, az olaszliszkai tanár gyilkosság felháborított, de mivel a média se foglalkozott vele túl sokat, bennem is feledésbe merült az ügy. Azonban a hétvégi szőrnyűség mellett már nem lehet szótlanul elmenni, ez egy tragédia. Tragédia Veszprémnek, tragédia a Kézilabda Szurkolóknak, és tragédia egész Magyarországnak és Romániának. Kedves Veszprémiek, Kézilabda Szurkolók, Magyarok, Román testvéreink, együtt érzek veletek és részvétemet nyílvánítom. Nem csak egy embert, hanem egy barátot, egy példaképet egy modernkori hőst vesztettünk. Miért kellett ennek megtörténnie, miért vannak az ilyen gyilkosok szabadlábon, nem hiszem el, hogy eddig nem tettek semmit , amiért le lehetett volna csukni őket… Hol voltak a rendőrök, hol voltak a titkosszolgálatok. Miért a normális embereket zaklatják, miért nem az ilyen mocskokat. Miért nem tart az APEH vagyonvizsgálatot az össze fuxos, bőrnyakú, Mercis cigánynál? És ki lesz az az ember aki kiáll  a nyilvánosság elé és ezekre választ ad? Ilyenkor hol van a Kisebbségi Ombudsman? Hol van az Amnesty International? Ülnek a légkondis irodájukban és behúzzák fülüket farkukat… Az össze köcsögöt, akik azt mondták, el van nyomva a cigány kissebség Magyarországon, hogy nincs cigány bűnözés, és hogy hátrányos helyzetűek, beköltöztetném őket enyingi cigány telepre éljenek ott egész életükben…

Elég volt…