patyi63 Creative Commons License 2009.02.09 0 0 2973

Háát nemtom.....majd nézelődöm a külföldi oldalakon is.

Látatlanban olyan rossz érzés venni valamit ( lehet hogy csak én vagyok így vele)   

a "kézzelfogható" ügyleteket jobban szeretem.

A lakót az igaz hogy a Németektől vettem ( a mobile-n akadtam rá ),de előtte volt  egy rossz tapasztalatom az Ebay-on.

Sokan mondják s lehet télleg így van,hogy ezen a licitálós oldalon mindenki korrekt (?!?!)mert szigorú szabályok,szankciók vannak.

Én a tavasszal licitáltam egy fiatal, a képek alapján kitünő állapotú,sérülésmentes

lakóra ( TEC ) ami fenn volt a tengernél.

Kiszámoltam hogy mennyi az utiköltség s úgy licitáltam hogy beleférjen a keretbe.

Előtte még kértem több képet a tulajtól,mert csak az egyik oldalát fotózta,meghogy

írjon valamit a "kis" horzsolásról amit egy jelzőtábla okozott.

Küldött is a fickó pár távoli felvételt a másik oldalról (amin nem látszott semmi),s   megnyugtatott hogy csak   minimális horpadás van rajta. Csak volt vmi rossz érzésem ( bár ismerőseim megnyugtatak hogy a Németek korrektek) s még kértem képeket de mondtam hogy próbáljom már közeliket is mert nem igazán jól látszik a távolság miatt.

Addig-addig míg letelt a licit s megnyertem. Mit ad isten a képek is megjöttek( minő véletlen!!! ) s egy magyarázat, hogy igaz volt sérülése a lakónak ( a jelzőtábla végigszántotta az oldalát), de ki van javítva,csak egy nagy oldalsó ablak kell bele,mert az törött. Mostmár a képen is látszott.

Két hétig ment a levelezés hogy most mi legyen--ő fenyegetett hogy beperel ha nem megyek érte---vagy fizessem meg az Ebay-nak a díját ( vmi 750 juró) mi meg írtunk szintén az Ebay-ra s elküldtük a levelezésünket,meg a képeket amiket először tett fel s amit utólag.Hál istennek nekünk lett igazunk s kapott egy rossz minősítést (igaz ez nem boldogított) de okozott pár rossz éjszakát.

Szóval ennyi dióhéjban a látatlan vásárlás. Tudom ez nem általános de ilyen is van.

Előzmény: Transvan (2970)