Helló!
Akkor szépen sorban..
Hunyi3-nak:
Nem ismerem ezt a programot, holnap (hétfőn) utána nézek, de a Narancspart olyan közel van Sartihoz kb. 5-8 km., hogy nem hiszem jó ötlet egy szervezet program (,de mondom hétfőre tudom mi ez).
Butraguenonak (Te ilyen idős vagy, hogy ismered Butraguenot, én is):
Szóval, ez az eset pontosan az amikor a” fagyi visszanyal”…
HA egy kicsit is ismernéd ezt a rendszer tudnád, hogy ezt a házat a GT csinálja, így én is velük dolgozom….
Lehet, hogy videó van fenn az oldalon, de akkor sem egyértelmű, hogy hol van a ház (mint látod), sőt biztos vagyok abban, hogy a térképpel jobban be lehet határolni a ház elhelyezkedését, mint a videóval.
Egy dologban van igazad, tényleg egy nagyon korrekt utazási irodáról beszélünk, de szerintem sokkal több ilyen iroda van Magyarországon mint amit Te gondolsz, sőt bármilyen meglepő mi sokan azért dolgozunk, hogy az irodákat is elfogadják, tiszteljék, elismerjék..
Mindenkinek:
Nem akarok ajánlatokat, szállásokat „reklámozni” ezen a fórumon (a mi oldalunknak 2-3 nap alatt több látogatója van, mint itt az összes beírás), de azt gondolom, hogy én is ismerem Sartit és a környékét és azoknak akik nem voltak még Sartiban lehet, hogy jobban tudok segíteni egyes témákban, kérdésekben, mint a fórum törzstagjai (egyébként elég gyenge a fórum látogatottsága a Horvátországi fórumon kb.hússzor ennyi a beírás, szóval itt a változás ideje).
Marziónak: Te ne is törődj velem, már a horvát fórumon is elmondtam, hogy nem kell mindenkinek velünk utazni, vagy elolvasni amit beírok ide…
bopatnak:
Nem írtál az észrevételemre (válaszomra)…