Uzza Ahio Creative Commons License 2009.02.08 0 0 492
Román lap szemle:

Eveniment Zilei:
"Handbalistul român, în vârstă de 26 de ani, jucător în Ungaria la Vezsprem, a fost înjungiat mortal noaptea trecută, într-o discotecă. Din primele informaţii, Marian Cozma a fost ucis de către nişte localnici de etnie romă cu care intrase în conflict. (...) Marian Cozma (...) ra cunoscut în lumea handbalului sub numele de "Păsărilă"(...)"

"Magyarországon, Veszprémbe játszó 26 éves Román kézilabdázó halálosan megsebesítették tegnap este egy discoban. Első értesüléseink szerint Marian Cozma szóváltásba kevertedet egy a roma kisebbséghez tartozó csoporttal.
Marian Cozma az egész kézilabda világban ismerték "Păsărilă" becenéven."

Sport RO:

Handbalul romanesc este in doliu dupa moartea pivotului de la nationala Marian Cozma.

Marian Cozma a fost injunghiat in inima intr-o discoteca din Ungaria unde sarbatoarea cu un grup de prieteni.

"Rares m-a sunat de dimineata. Sunt terminat, nu stiu ce sa cred. Nascuse nevasta unui coleg de-al lor, Ivancic, si s-au dus sa sarbatoreasca. A iesit un conflict si baiatul meu a iesit afara. Au bagat trei cutite in el!Acum plec spre Ungaria, of Doamne, nu pot sa cred, aseara la 11:30 vorbisem cu el si era bine. Isi facea planuri de viitor!" a spus in ProSport, tatal lui Marian, Petre Cozma.

Román Kézilabda gyászban van Marian Cozma válogatott játékos halál híre miatt.

Marian Cozma szíven szúrták Magyarországon egy diszkóban ahol a barátai társaságában ünnepelt.

Rares hívót a reggel (Rares Jurca). Kikészültem, nem tudom elhinni. Egyik csapattársának (Ivancic) gyermekáldását mentek ünnepelni. Belekeveredtek egy szóválásba, háromszor szúrták meg. Most indulok Magyarországra, ó Istenem nem tudom elhinni tegnap este 11:30 beszéltem vele és akkor még jól volt. Mennyi terve volt a jövőre! nyilatkozta a ProSportnak Petre Cozma, Marian édesapja.