tnsnames.ora Creative Commons License 2009.02.08 0 0 1945
Megjöttem az usziból. És egy nagyszerű gondolatom is támadt a munkámhoz, így végképp megérte az időt.

A múltkorinak többszöröse volt a "nehézbombázó"-felhozatal úszósávok felére jutott, csak sajnos egy sávra max. egy jutott belőlük, így döntenem kellett. :o)

Én már lassan kezdtem azt hinni, hogy elfogynak a szép lányok (régebben szerintem sokkal több volt, vagy csak jobban öltözködtek, néztek ki), és erre tessék érik itt az embert a meglepetések. :o)

Eszembe jutott egy régi barátném, aki azt a merész állítást tette annó (máig emlékszem, minden szavára, pláne, hogy többször rákérdeztem): "nincs olyan fürdősapka, amiben egy lány jól néz ki, minden fürdősapka, ronda: definitive." :o) Érdekes módon ezért nem szeretett (velem sem) uszodába járni, noha úszni szeretett, és jól is tudott. Ez súlyos kijelentés, mert mit szóljon az ember, ha valaki a szemüveggel van így (és azt alváson kívül mindig kell hordania). Szerintem egyébként mindkét tárgy tud jól öltöztetni, csak jól kell tudni választani. :o)) Hány szép szemüveges és úszósapkás lányt láttam /sőt hódítottam meg :o)/ már...

A torrentem minden várakozásomat felülmúlja. A reagálások is nagyon kedvesek a torrentnél lévő hozzászólásoknál. Az általam írt nfo-nak is sikere van. Két pech zavarja csak az összképet.
- Amivel marha sokat güriztem filmzene-lp digitalizálás, és -tisztítás, ki kellett vennem a torrentből, mert nem keverhető a filmmel.
- Kellett egy .nti állományt generálnom. Amihez progit kellett installnom, amihez kellett DotNetFX-et installnom, ami majdnem félórát kúszott fel a gépemre. Mit meg nem tesz az ember, hogy teríthessen egy filmritkaságot. :o) (És még kettő korabeli ritkaságom még mindig van a tarsolyomban)