tnsnames.ora Creative Commons License 2009.02.07 0 0 1925
Hosszú órák melójával elkészültem életem első torrentjével. Halálra "kínoztak" már magánban és publikusan is) a port.hu-n a Tótágas filmmel, hogy adjak másolatot, és én bár senkitől nem sajnálom a filmet, másolni marhára utálok.
Te nem hallottál az egész filmről (ha jól emlékszem, pedig a gyereksorozatokban nagyon otthon vagy), akik ismeri azok meg nagyon szeretik (sokan). Én annyira rajongom mind a filmért, mind a (Lendvay Kamillós) olykor mérhetetlenül disszonáns zenéjéért (ahogy már írtam), hogy még az Abigélnél is többet láttam a filmet, míg a Qualitonos LP-jét azonnal 3 példányban vettem meg, hogy legyen jó példányom mindig :o)
VHS-en ugyan megjelentették, de se VCD, se DVD, se audio CD-n nem jött ki a cucc. Tévén egyáltalán nem játsszák, ezért torrenten sem tud kijönni.
Egy rongyos VHS-szalagot súlyos ezresekért kiírt nekem valaki DVD-minőségben, trágya minőségben (editálni kellett), majd Xvid-re konvertálni Fair Use Wizard-dal kétfázisosan (ez nem tudom hogyan miért jó, de jobb minőséget ad igaz órákig fut miatta). Az LP-t bedigitalizálás után másodpercenként végigszántva a zavaró hibákat kiszedtem. Majd flac-formátumra konvertáltam.
Kiváncsi vagyok mekkora sikere lesz, majd mesélek.
Lehet, hogy megint kevesebbet leszek egy picit (itt a topikokban), hogy ne terheljem gyengécske internetkapcsolatomat, hogy mielőbb fel tudjam nyomni akiknek kell.