Srácok!
Nekem is egyik szemem sír, a másik nevet, mert én úgy tudok tekinteni a fórumra, mint egy asztaltársaság. Ott se csak célirányosan szakbarbár módra egyre jár a malomkő módjára a szó...
Sajnálom és nekem sincs ötletem hogyan lehetne ezt esztétukusan kikerülni, talán ha meg lehetne jelölni off-ként egy címkével az oda vonatkozó dolgokat, amik mint flash menü csak akkor nyílnának le ha valaki érdeklődne a tartalmuk felől... nem tudom.
Viszont azt sem tudom elképzelni, hogy egy-egy nem hammondos hozzászólás miatt újabb és újabb topicot nyissunk, hiszen ide azok járnak, akik a fórumon megismerték egymást.
Pl a fent említett asztaltársasági beszélgetéshez illően sok jó vicc is el szokott hangzani, itt az ultrára off lenne megintcsak.
Szóval, hiába próbáljuk kordában tartani az írókánkat néhányan, a Cubase nem feltétlen ütött el annyira a zenéléstől, mint ha a vitorlázás rejtelmeiről írtunk volna.
Én meg jogosnak véltem, hogy bár Mókusmisinek is tagadhatatlanul igazat adok, a mi tapasztalatainkról is kellő megvilágítást kellett neki adni, hogy nem félreértésből legyen újabb félreértés.
Elnézést azoktól akiket untattunk, de nem olyan gömbölyű a világ, mint ahogy kinéz, legfeljebb kerekítgethetünk rajta kissé... :)
Tube!
A KeyB szoftver klónjáról akkor nincs gépkönyv szinten sem hívatalos említés?
Ára? (Ft)