Törölt nick Creative Commons License 2009.02.06 0 0 21890
az alapveto problema az, hogy azok az emberek akik kaelnel takkra tudtak a taktikat, akik kepesek voltak kiallni a korbol amikor tickelt, and so on, azok ugyanazok akik most nem kepesek ugyanerre. ezt mi massal magyarazod mint elbutulassal? 2 honapja meg tudta ma mar nem tudja? wtf? nem is jo szo a butulas, inkabb elkenyelmesedes, beleszaras, a kihivas hianya miatt. tehat nem az a problema, hogy olyan benazik akirol tudtuk h esetleg gyengebb kepessegu, hanem arrol, van szo, hogy azok is elbasszak a dolgokat akik eredetileg jol nyomtak. massal nem tudom magyarazni mint azzal amit en erzek: annyira szar he leszarom az egeszet. hiaba na 3.5 ev utan meguntam.

ahhoz h acsikat lehessen nyomatni kellene h tervezheto utemben, normalisan lag nelkul lehessen raidelni. mivel ez nincs, raadasul az emberek igen jelentos szazaleka leszarja az acsikat, meg a kockak is (pl. en), elegge nehez raporgetni az embereket. es en 25 fos raidelesrol beszelek mert 10 embert minden tovabbi nelkul el lehet menedzselni, de 25 fot, motivalni, porgetni, iranyitani mar nehezebb. h a rohadt tetves picsaba csinaljak undyingot, ha thaddiusnal 3-8 seces lag van. inkabb szarok bele az egeszbe ugy ahogy van.

asszem belso forumon irta valaki (vagy itt) h lurker komolyabb kihivas volt mint * boss naxxban.

naxx nem 95%ban konnyu es trivialis hanem 100%ban.

pl. ma leinditottama dkmat megcsinaltam 3 questet es amikor jott az a resz h mennyi ide, menj oda, merjed mega fasz tudja mit, el is untam az egeszet es quiteltem.

egyebkent nem a mi arcunkkal van a problema mert kvazi az osszes flehc guild ezzel kuzd. nalunk spec rajtam kivul meg 3-4 ember jelentette be h min. 3.1-ig felfuggeszti az elofizetest.

H.
Előzmény: Doktor Toka (21886)