Kedves taormina1!
Gyakorlatilag mindent leírtam RCTiv-nek adott válaszomban, de még annyit hozzáfűznék, hogy ugye olvashattad, hogy dézsával együtt lett elültetve, de abszolút kivitelezhető, hogy földlabdástúl szállítsam, ami talán nekem is és Neked is könnyebb lenne... Mivel az a dézsa, amiben néhány éve el lett ültetve biztosan romos állapotban lehet már, engem viszont nem visz rá a lélek, hogy valakinek úgy szállítsam, tehát mindenképpen ki kéne cserélnem a dézsáját... Amit talán a fa nem értékelne túlságosan sokra, hiszen akkor két átültetésen kéne részt vennie... Arra gondoltam, hogy ha földlabdával szállítom Neked, akkor hoznék hozzá egy zsáknyi ottani földet, amiben eddig volt. Ez szerintem azért is lenne jobb variáció, mert egyrészt kevésbé sokkolná az átültetés, lenne ideje átszokni ahhoz a földhöz, ami a ti kertetekben/telketeken van és a gyökerei is jobban tudnak akkor Nálad terjeszkedni, s ezáltal jobban is nőlne. Mit szólsz hozzá?
Nem tudom, hogy te kb. milyen árra gondoltál, de szerintem, ha nagyon érdekel Téged mindenképpen kéne váltani egymással egy-két privát levelet...
Ha megkérhetlek rá tudnál nekem küldeni egy e-mailt, hogy te milyen árfekvésre gondoltál? Mert én ahogy tájékozódtam akkor azt kell, hogy mondjam hogy kb. 250-300 ezret ér és ez is nagyon alsó hangon van számolva...
Mindenesetre remélem, hogy még mindig érdekel!
Várom a leveled, amit a darksmile@freemail.hu-ra tudsz elküldeni és Tőled is meg szeretném kérdezni, hogy hol laksz?
Mosolygós napot!