Kedves Játékos Társaim!
Most, hogy az alapszakasz utolsó fordulójához értünk, köszönöm MINDENKINEK helyezéstől függetlenül a játékot! Egyszer már reklamáltam a súrlódások megszüntetése érdekében, de nem mindenkinél vezetett ez eredményre. Ezért engedjétek meg, hogy jó példával előljárva hadd kérjek elnézést mindenkitől, akit esetleg megbántottam egy esetleges beszóllással, vagy poénnal. Játékomért azonban senkitől nem kívánok elnézést kérni, azzal nem bánthattam meg senkit. Aki bármi okból azon sértődött meg, az bármilyen tehetségesnek érzi magát, sőt a játék ismerőjének, szálljon magába, és gondolkodjon el az emberi lét és a másokhoz való viszonya értelmén! Minden, ami a szigorú, és száraz játészabályon kívül a játék menetében felmerül, ha az az "elemzések"-nek ellentmond is, csak színesítheti a játékot, vagy legalább tanúlságul szolgálhat. Tudom, ha valaki úgy ül le, hogy ő már pedig ma nyer, és homlok egyenest az ellenkezőjét tapasztalja, annak keserű lesz egy kicsit a szájíze. Mindez azonban nem ad arra okot, hogy bárkit ezért leszóljunk, megbántsunk, hiszen senkinek nem kötelező itt, vagy máshol játszani. Ha mégis megteszi, bármilyen írott, vagy íratlan szabály ellenére is veszíthet, hiszen ez adja a játék savát-borsát. Ezt igyekszem én is elkerülni, illetve legfontosabb pillanatnyi célom nekem is a győzelem. Ezt követően pedig nyertem, vagy sem, a játék fölötti öröm, vagy legalább az, hogy egy esetleges vereséghez is jóképet vágjak, és szívből gratuláljak a legyőzőmnek. Nem kívánom itt továbbiakkal foglalni a helyet, így mégegyszer köszönöm mindenkinek az eddigi játékot, és külön szorítok azokért, akiket személyesen is ismerek. Én már megtehetem, hogy a mai napot "hátradőlve" játszhassam végig, azonban ennek ellenére a szokott stílusomban fogok játszani.
Még egy megjegyzés: Külön gratulálok az Egri Csillagoknak, akik bármennyire is fújtak rám, nem tudtak magukra haragítani! :) Ennek oka, mostmár elárulhatom, hogy magam Egerben végeztem a középiskolámat, ott érettségiztem, így a szívem egyik csücske Eger! :)