adsr Creative Commons License 2009.02.04 0 0 21
Üdv Urak,

Hú, de ritkán járok erre. Sztem nem is voltam bejelentkezve több, mint egy éve.

Nehogy azt gondoljátok, hogy nekem nem hiányzik a dolog. Márciusban megyek haza 11napra (azután augusztusban), akkor szeretnék talizni veletek.
Valóban tervezem már a végleges hazamenetelt idén szept-okt-nov környékére (addig végzek a lakásom felújításával), de ki tudja, mi lesz még addig, meg ugye, addig nem költözöm haza, amíg nem vár otthon meló, amit előre le kell fixálnom majd és csak akkor mondok fel itt kint. Ilyen gazdasági helyzetben nem megengedhető a szimpla optimizmus, csak a tuti fix.

Egyébként tervem szerint nagyon ráállok a zenélésre ez év végétől (hazaköltözés utántól), mind színpadi, mint zeneszerzési téren.
Még mindig hiszek a "vasak" erejében is :) , ezért vettem már itt kint még egy waldorf szintit, meg egy akai dobgépet és épp ma sikerült megcsípnem jó áron az ebay-en egy felbővített akai s5000-es samplert.
Ha végre kész lesz a lakás, és beköltözve összerakom az itteni cuccom az otthonival, akkor 1 hónapig csak vigyorogni fogok:)
És onnantól már valóban csak rajtam múlik, milyen zenék születnek a kezeim alatt, nem lehetne technikai hiányra fogni (bár ezt eddig sem tettem), ha vmi nem olyan, mint amilyennek lennie kellene.

És mindenképp akarok én is még az előzőt is megszégyenítő brutál koncertet GGvel és Péter-el:)

Szép napot mindenkinek.
adsr