mokusmisi Creative Commons License 2009.02.01 0 0 9063
Kedves Djuice!
Már korábban is megkértelek Téged hogy csak olyanról mondjál kategórikus véleményt, amivel kapcsolatban van megbízható tapasztalatod illetve értesz ahhoz a dologhoz.

Most azt írod a Cubase-ről, hogy "Amúgyis egy rettentő megbízhatatlan program".
Erről nekem a régi Lúdas Matyi egyik címoldala jutott eszembe, ahol a hegedű feltalálója zsűrizteti a találmányát - a hegedűt. A találmányi hivatal bíráló bizottságának elnöke két kezével fogja a hegedű testét és veszettül próbálja megszólaltatni a hangszert úgy, hogy a hangoló kulcsoknál fújja,vörösödő ábrázattal.
Egy másik tagja a bíráló bizottságnak meg odaszól a feltalálóhoz: "ugye már ön is belátja, hogy a hangszere nem működőképes"

Szóval én talán 1995-től használok Cubase-t, 2000-től pedig az audió szerkesztésre is alkalmas VST változatokat. Egyetlenegyszer sem "hagyott cserben", pedig valószínüleg több mint 10 ezer órát szerkesztettem Cubase programokkal, és 2001 óta minden próbán és koncerten is a B4 a notebook-ra telepített Cubase-en keresztül szól.
Én nem gondolom, hogy másnak nem lehetnek negatív tapasztalatai. Ezért azt SEM állítom, hogy a Cubase minden körülmények között megbízható program, csak azt, hogy számomra a különböző változatok, már kb 15-éve megbízhatóan működnek.

Remélem, megérted, ha Te azt mondtad volna, hogy Neked negatív tapasztalataid vannak a Cubase-el, akkor egy szót sem szóltam volna, de Te általános érvényű kinyilatkoztatást tettél. Kérlek ezt csak olyan témában tedd amihez értesz, mert a fórum olvasóival szemben tiszteletlenség megalapozatlan dolgokat a hozzáértő magabiztosságával állítani!

Előzmény: djuice (9055)