döme71 Creative Commons License 2009.02.01 0 1 852

1500P volt egy bungi éjszakánként. A mienk a tenger felöli oldalon volt, és nem volt benne légkondi (kellemes volt az idő esténként, nem is lett volna rá szükség). Hátrébb, egy kicsit messzebb a parttól vannak légkondis bungik is, azokért 1800P-t kértek. A reggeli itt nem volt benne a szobaárban, de fent a restaurantban lehetett választani  kontinentális, amerikai vagy fülöp reggelit. A tea, kv, kakaó stb. bármikor ingyenes volt. Nekünk az amerikai reggeli jött be legjobban, ha jól emlékszem 195P volt fejenként.

Ha esetleg még nem találtad meg a honlapjuk a http://www.palawandg.clara.net/ -en van (a corongi resort az El Nido pont alatt), én a palawandg@clara.co.uk címen értem el őket. Dave a tulaj (jópofa öreg, aki nagyon szeret sokat beszélni) rövid időn belül válaszol.

Mikor is mentek ?

Jó ötlet a banki igazolás elvitele, a helyszínen biztosan megtalálják majd a foglalást. Vagy esetleg próbálkozz sms-el, sok társaságnál lehet foglalni ezen az úton is, hátha így jobban elérhetőek...

Én kinyomtattam az összes szállásokkal, programokkal, stb.kapcs. levelezést is, biztos ami biztos alapon...de szerencsére nem volt rá szükség.

Előzmény: kirika (851)