1500P volt egy bungi éjszakánként. A mienk a tenger felöli oldalon volt, és nem volt benne légkondi (kellemes volt az idő esténként, nem is lett volna rá szükség). Hátrébb, egy kicsit messzebb a parttól vannak légkondis bungik is, azokért 1800P-t kértek. A reggeli itt nem volt benne a szobaárban, de fent a restaurantban lehetett választani kontinentális, amerikai vagy fülöp reggelit. A tea, kv, kakaó stb. bármikor ingyenes volt. Nekünk az amerikai reggeli jött be legjobban, ha jól emlékszem 195P volt fejenként.
Ha esetleg még nem találtad meg a honlapjuk a http://www.palawandg.clara.net/ -en van (a corongi resort az El Nido pont alatt), én a palawandg@clara.co.uk címen értem el őket. Dave a tulaj (jópofa öreg, aki nagyon szeret sokat beszélni) rövid időn belül válaszol.
Mikor is mentek ?
Jó ötlet a banki igazolás elvitele, a helyszínen biztosan megtalálják majd a foglalást. Vagy esetleg próbálkozz sms-el, sok társaságnál lehet foglalni ezen az úton is, hátha így jobban elérhetőek...
Én kinyomtattam az összes szállásokkal, programokkal, stb.kapcs. levelezést is, biztos ami biztos alapon...de szerencsére nem volt rá szükség.