petrvs Creative Commons License 2009.02.01 0 0 1642

Boldog februárt! :-)

Daty Bácsi ;-D szeretnék csatlakozni a Téged nyugtatgatók táborához: nincs miért aggódnod, ezek igazából nem is hibák, a fődarabok meg biztosan rendben vannak! Nyugaton (Németben, pl.) is árulják a Lineát, és biztos nem másik gyártósorrol kerül le, mint a miénk. Azontúl, a két év gariidő lejárta után külön megvásárolható még két év, úgyhogy igencsak biztosak lehetnek a dolgukban...

Az első kerékjárat műanyag burkolatán lévő ajtócska (ami nem tudom, mi célból van, nem láttam mögötte különösebb szerelvényeket) esztétikai szennyeződésnél nagyobb bosszúságot aligha okoz, de igaza van Berigazek2 cartársnak, jobb letömíteni. Az enyémt ezzel a habosodó alvázvédővel oldottam meg, szükség esetén azért az ajtó nyitható lesz:

Az ajtóél kopása valszeg gyermekbetegség lehet, gondolom, az újabb szériákon módosították a habelem méretét. Mivel már tudtam a problémáról, és mert javíthatatlan kétkezi ember vagyok, és mert továbbá szeretem bújni a kocsimat, magam oldottam meg a dolgot. Az alábbi képen látható célszerszámot 8-as köracélból készítettem, és vele fészket vájtam a habelem felületébe; így már nem éri el az ajtó éle. Mellette minden feketemetál Lineatulaj jóbarátja, a feketemetál festék látható ;-), apróbb javításokhoz teljesen alkalmas, mert jó a színe (de ne legyen rá szükség)

Úgyhogy nyugalom, és visszaszámlálás! :-D

Széles utat'

p