tnsnames.ora Creative Commons License 2009.01.31 0 0 1716
>Különben nagy problémám, amikor tudom valakiről/valamiről, hogy ferdít/és, de nem tudom megindokolni, nem tudok vitábaszállni az ügyben tájékozatlanságom miatt.

Ezzel mindannyian így vagyunk. :o)

Az a kérdés, hogy Hetesi rosszindulatú megmondó ember-e, akinek az a célja, hülyének nézve az embert tudjon-e tündökölni a médiában (hogy megkereshesse a betevő falatját): nagyjából ennyi mögöttes hasznot tudok rosszindulatúan feltételezni.

Nem népszerű dolgokat állít és azt nem csomagolja be szépen mindenkinek tetsző módon (lásd katolikus egyházas kitérő), azt mondja másnak is van hasonló számítása a neten elérhetően, kedvenc témájáról csilagászat leállva teljes életét ennek szenteli, pedig a kreatív kutatói lét kicsit élvezetesebb, mint a TV2-ben egységnyi sugarú riporternővel "tegeződve" bájcsevegni.

Azt gondolom ami ellenőrizhető az általa elmondottakban, az jóindulatú, válallható és megerősíthető a tapasztalatból: az eggyel korábbi kommentjeim próbáltam ezt én is érzékeltetni. Az egyedül vitatható dolog az előrejelzése, és annak időszorítási mértéke. Mivel nem a nyugdíjáig akar a témából megélni, hanem utolsó órát említ, hamarosan kiderül miben mennyire volt pontos. Lesz-e úgy gazdasági növekedés, hogy lesz mögötte elegendő energia. Ember nincs aki ezt pontosan tudná, ahogy a Titanicon is kezdetben - a jégheggyel való ütközés után - lassan és kevesen tudták meg a bajt meg nagyságát, és megvolt a hierarchia ki hogyan tudta meg.
Előzmény: Foeniculum V (1713)