aquar Creative Commons License 2009.01.31 0 0 76
Lehet, hogy csak időszakos hiba. Próbálkozz később, vagy indíts egy közvetett hozzászólást, ahol csupa nagybetűvel a nevén szólítod.

A nagy kertész a férjem. Én csak olyan pátyolgató, betakarító, befőző vagyok. Palántákat akarunk nevelni, aztán most az nézegettük, hogy mit kellene még vásárolni, mert 2 helyen gazdálkodunk. Ahol ő dolgozik reggeltől estig, eléggé mindenből kieső hely, viszont lehet egy kis konyhakerttel foglalkozni. Kaprot, petrezselymet, sárgarépát, gyökeret, tököt, tűzbabot megtermelni. Még 2 nyara lesz ott.

Szerintem abból a veteményes ágyásból is sok mindent ki lehet hozni ha ésszerűen ültetsz. Az ágyást meg lehet emelni s érdemes bele kertészeti jó földet hozatni. Ötleteket a youtubon rengeteget lehet találni. Angolul tudsz ;-)

Érdemes az index.hu híreit olvasgatni.
Bár igyekszem az idegborzoló dolgokat kerülni, mert hétközben van benne részem bőségesen, de a honi lapokban vannak dolgok melyek mellett egyszerűen nem lehet elmenni.

Most olvasom a
"Leváltották a cigányozó rendőrkapitányt"

Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy miért nem akarják a cigányokkal kapcsolatos problémákat hivatalosan a nevükön nevezni. Azt, aki ezt megteszi, azonnal menesztik.

Ez a rendőrkapitány nem hiszem, hogy túlzott volna. A 90-es évek elején naponta megfordultam Miskolcon. A cigányokkal már akkor is gond volt. Kezdve azzal az eszement intézkedéssel, hogy a város szívébe, a főutcára telepítették őket. Magam is megtapasztaltam, hogy a 8-10 éves kiskölykök hogyan fogják közre a magányos gyalogost. Pedig akkor még nem is voltak olyan kirívó esetek mint most.http://index.hu/politika/belfold/paszt0130/