T.Howard Creative Commons License 2009.01.30 0 0 83
//Én éppen most buktatom be a cégemet,hátrahagyva egy ,,kis,, adósságot.//

Én ráadásul olyan "szerencsés" helyzetben vagyok, hogy az állam nekem tartozik. Ugyanis egy az egyben lenyúlták a cég pénzét a számláról adósság alapon. Igenám csak mint kiderült a tartozás közel sem volt akkora amennyit ők számoltak. Ugyanis közben még fizettem be, ám azt valahogy sikerült nem figyelembe venni. Most kb. 8 hónapja nem fizetek semmiféle adót hanem úgymond kompenzálom addig amig elfogy. Élvezem ahogy minden hónapba a szemük közé nézhetek amikor felmegyek eggyeztetni. Dehát ők akarták...
(Sokan szeretnének a helyembe lenni most azok közül akik nyakig állnak az adósságba...)

Igaz, akkor annyira kiakasztottak, hogy már az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejembe. Szóval meg van az oka, hogy miért nyitottam ezt a topikot.

Meg az is, hogy én is látom, hogy a segélyből élők nem csinálnak semmit (azaz csinálnak, csak hát igaz-e feketén) és nagyokat mosolyognak azokon akik minden nap ki vannak idegileg is már, hogy valamilyen módon szinten tudják tartani azt a kis szaros céget.

Földem, erdőm, vizem van, földművelés, állattartás nem ismeretlen számomra és a munka nem szégyen. Valami csak lesz.

Előzmény: Törölt nick (28)