Marcus Aurelius
2009.01.29
|
|
0 0
1197
|
Nálam:
Puljezevic 2/10. Lelkesedése szemmel láthatólag a nullával volt egyenlő, Eszéken is már attól féltem, elalszik a kispadon. A horvát meccsen ha hajdu nem nézi a vergődését 40 percig, talán más eredmény is születhetett volna Fazekas 6/10. Nem csillogott, de adott stabilitást. Küzdött. - Iváncsik G. 6.5/10 Rapszódikusabb volt, mint vártam tőle. A szlovák meccs miatt inkább Hajdut éreztem hibásnak, feleslegesen játszatta annyit, látszott rajta, hogy aznap nincs képben. Törő 5/10 Kevés lehetőséget kapott, egy meccsen bejött a beállítása. - Ilyés 6.5/10 Volt jó meccse, de összességében várakozáson alul teljesített. Viszont rengeteget kellett melóznia minőségi csere hiányában, ezt a javára írom. Putics 3/10 Ez a játék édeskevés volt. Katzirtz 4/10 Védekezésben használható volt, támadásban kevésbé. - Eklemovics 6.5/10 Jól mozgatta a csapatot, vele sokkal összeszedettebb, színvonalasabb kézit tud játszani a csapat, mint Császárral, de kevesebb felvállalt egyéni megoldást tett hozzá, mint Csaszi. Császár 6.5/10. - Gál 3/10. Rettenetes volt. Vagy inkább még annál is rosszabb. Ilyen százalékkal, mint amit ő produkált, nem tudom, mit keres a válogatottnál. Hiába masszív és stabil, ha egyszer simán kicselezik vagy átlőnek felette. Elől meg hiába fordul(na) be erőszakosan, ha *)nem fogja meg a labdát **)kihagyja a ziccert. Az összjátékban sem jeleskedett. Zubai 3.5/10. Az a fránya testsúlykilogramm. Okosabban helyezkedett Gálnál, de a helyzeteit ő sem értékesítette beállóshoz méltóan, védekezésben pedig szintén nem lehetett rá nagyon számítani. Herbert 7/10 Amíg bírta, kiemelkedően jó védőmunkát mutatott. - Nagy L. 8.5/10 Elől-hátul remekelt, és igazi vezére volt a csapatnak. Mocsai 5.5/10 Kevés lehetőségéből talán túl sokat akart kihozni. Védekezésben több feladatot is kaphatott volna Gál helyén. - Iváncsik T. 6/10 Többnyire elégedettek lehettünk a támadó teljesítményével. Harsányi 5/10 Főleg védekezésben érte meg I.T.-t őrá cserélni, bár voltak momentumai támadásban is. |
Előzmény: Omega12 (1195)
|
|