Omega12 Creative Commons License 2009.01.29 0 0 1195

Egyéb elfoglaltságom miatt csak most tudtam megnézni a meccset és eléggé elkeserítő volt ismét a számomra az egész. Ott fejeztük be ahol a francia meccs befejeződött.

Én a VB-n így láttam a játékosok teljesítményét: 

Kapusok: Puljezevics számomra mérhetetlen nagy csalódás volt az egész VB alatt. Eddig emberileg sem volt a szívem csücske, most viszont már sportemberként sem igazán tudom hova tenni. Gyengén lehet játszani lélektelenül sosem. Ezzel azt hiszem mindent elmondtam.

Fazekas hozta amit általában. Minden sorozatban van egy jó meccse egyébként úgy gondolom messze van a világ legjobbjaitól. Azonban a lelkesedése elvitathatatlan

Szélsők: Mindkét Iváncsiktól  kicsit többet vártam, azonban azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ritkán hoztuk játékba a szélsőket.  Összességében azért rájuk nem lehet panasz.

Harsányinak Gergőnek  igazán egy momentuma volt az egész VB-n amivel nyerő emberré lépett elő. Törő Szabolcs pedig olyan keveset játszott, hogy igazán nem lehet róla mit mondani.

Átlővők: Nagy László a magyar csapat húzóembere volt a VB-n. Úgy gondolom világversenyen még nem játszott ennyire egyenletesen és jól. Mocsai Tamás a nagy talány. Sosem értettem a nevén kívül miért válogatott. Illyés Ferenc azt hozta amit tőle várni lehet. Putics Barnával véleményem szerint kicsit elszaladt a ló a barcelonai szerződése és az ősszel nyújtott jó játéka miatt. Ha újra megtanul a földön járni sokra viheti. Katzirz Dávidról hasonló a véleményem mint Mocsiról.

Beállók: Gál Gyula megmutatta mindkét arcát. Jellemezte a nagyképűség és a küzderni tudás is. Olyan volt mint általában mindig. Zubai Szabolcs termete miatt sosem lesz igazi klasszis sem védekezésben sem támadásban, neki az örök másodhegedűs szerepe marad. Herbert Gábor, védekezésben hozta amit tud.

Irányítók: Nikola Eklemovicsban én nem éreztem azt a lendületet és erőt amiről mindenki áradozott. Úgy gondolom Császár Gábor legalább annyira,  ha nem jobban megoldotta azt a feladatot, ami az irányítóra hárul.