lapip! Creative Commons License 2009.01.29 0 0 82
csak Rátgébert tudom idézni: minden zónának meg van a maga triplája csak meg kell találni

Siena nem találta!

Cibona az elején embert fogott, de érthetően nem bírták fizikálisan -kértem is Lallert ha félidőben -20 akkor induljunk- aztán zónával szépen felzárkóztak és lett egy nagyon izgalmas meccs!

Kus mindent beb.szott amit csak lehetett, Prkacin inkább hátramozdította a csapatát nem bírt Lavrinovical viszont a végén mikor naon kellett úgy beforgatta ahogyan csak Sabonis csinálta fénykorában!
Anderson néha-néha eltűnt ill rengeteg büntit hagyott ki az elején de a végén zseniális volt és hát a képességei alapján mindenképpen többre hivatott, ráadásul gyönyörű felesége van. egyszer a kislánya majdnem beugrott pályára mikor előtte sétált

ha lehetősége van az embernek kijutni akkor ne sajnálja a pénzt a VIP Parket jegyeire. elvették a reklámtáblákat, mostmár olyan mint az NBA-ban 1 méterre az oldalvonaltól ülsz igazi fotelban. valóban megfizethetetlen

kint volt a mérkőzésen Nagy Gál Puki Herbert Mocsai Harsányi ill Matics és horvátok!!! fotózkodtak velük, de persze leginkább Nagy Lacival
Ráadásul Bojce(Lapov) is kint volt már majdnem olyan volt mint a mesében jó mérkőzés ismerősök ill remek hangulat
két éve ha valaki azt mondja milyen lapos hangulat van Horvátország elsőszámú kosárcsapatánál nem hiszem aztán a Pana meccsen nagyon lelombozódtam olyan volt mint egy Alba-MAFC!
de most volt olyan fütty a az olasz támadások alatt ill akkora hangorkán a Cibona akcióknál, mint 15 éve egy Fradi-Újpesten lehet jót tett nekik az a féltucatnyi olasz fanatiker akik végig danolták a mérkőzést függetlenül időkéréstől támadástól védekezéstől az eredmény alakulásától! és akkor itt gondolkodik el az ember mi lehet egy Pana vagy Partizán mérkőzésen ha lázba jön a nép...

jv-k működése is megér egy misét!

mint mindenki Ők is hibáztak persze de rendkívül következetesen ítélték meg a hibákat. egyszer jött a talján kispadról egy beszólás már repült is a tekó ill az induló vagy tiszta ziccerben lévő játékost meglökték húzták vonták egyből sportszerűtlen!

még1x mindnekinek csak ajánlani tudom aki megteheti nézze meg élőben!!