toloba Creative Commons License 2009.01.27 0 0 586
Nos, hogy a 9s tv-ben vita, vagy beszélgetés volt, ez megítélés kérdése, a lényeg, hogy szerepelt minden jelölt. Hogy nem tekinthető egyes vélemények szerint vitának, az talán a műsor ill. annak vezetője tematikájának lehet inkább a hibája.
Hogy Bánsághi nem vállalt tv-s vitát, ez azért álságos és hazug állítás, de minimum csúsztatás, mert csütörtökön tartani egy sajtótájékoztatót amin kihívja Bácskai egy tv-s vitára, csak így konkrétumok nélkül, hova és mikor, nem tudni, valamint akkor amikor másnap éjfélkor beáll a kampánycsend, tehát idő sem marad az egyeztetésre, hát tipikus Fideszes mocsokság...ilyen a Fidesz, ez van...
Ami kár, hogy nem láthattam Bácskai úr "programját". Valahogy nem találtam....legalább lett volna összehasonlítható a Bánsághi féle kívánságlistával...van neki egyáltalán és hol?

Ami pedig Fótot illeti. Ugyan mit reagáljak, már reagáltam másoknak, olvashattad. Az ottani eredmény a fótiakra nézve nem éppen hízelgő, mert a fideszes korrupcióra voksoltak. Ismert tény, hogy milyen ügyek miatt szüntette meg a közig. hivatal a fideszes polgármester munkaviszonyát...
Előzmény: Aerion (575)