Törölt nick Creative Commons License 2009.01.27 0 0 605
Lószart, én is sokat néztem régen a TV-t, mégsem erőszakolok nőket.
És ezt szerintem sokan mások is elmondhatják. Akkor most mi van? Én nem ugyan azt az RTL Klubot, meg TV2-t (meg a hasonló szarokat) néztem, mint ők?
Tudod, mi a vicc az egészben. Hogy mikor az emberek (mint te is) mutogatnak a társadalomra, hogy így a társadalom, úgy a társadalom, elfelejtik, hogy ők maguk alakítják a társadalmat. De persze mindenki a társadalmat akarja megváltoztatni, azt ami amúgy megfoghatatlan, vagy mindig valami nagyobb csoportra mutogat, ahelyett, hogy mindenki inkább csak saját magára mutogatna, és mindenki csak saját magát akarná megváltoztatni. Akkor talán a társadalom is megváltozna, de amíg csak egymásra mutogatnak az emberek/csoportok, addig semmi nem fog változni, legalábbis jó irányba.
Úgyhogy hajrá, mutogass te is arra a mocskos, szexista, undorító társadalomra, hogy árasztja a mocskot a fiatalokra, csak ne felejtsd el, hogy annak a társadalomnak te is a tagja vagy, szóval ha nem téved a logikám, akkor te magad is (mint a társadalom tagja) árasztod a mocskot.