punasok
2009.01.26
|
|
0 0
253
|
kenyer helyett mit eszem? Csak reggel eszem kenyeret, delben meg este csak akkor ha sajtot eszem, egyebkent nem. Az anyukam szerint teljesen megvaltoztak az etkezesi szokasaim, - amikor otthon vagyunk nyaralni, akkor sem tudom megenni a sonkas reggelit meg ilyenek-, de nem is baj. Ha jol belegondolunk a magyar konyha finom de nem igazan egeszseges.Egyebkent mindent kajalok, s nem is keveset, mivel meg szoptatom a picit . Az teny Franciaorszagnal kaja szempontjabol, nincs jobb. Nem igen hiszem, hogy ehen fogsz halni , ha nem is eszel sok kenyeret.Es amit en meg imadok itt kint, hogy talalhatsz minden fele restot, indiai, kinai, vietnami...stb.es az teny, amikor en kijottem ilyen restok meg nem igazan voltak otthon, vagy csak pesten, ott sem igazan.Es az tudod, hogy az egyik legjobb regioban vagyunk kaja szempontjabol, confit canard, foie gras, cassoulet. Es nem kell elfelejteni a jo borokat sem, un petit verre de gaillac ou fronton ou fitou(j'adoreee...)Mondjuk az teny, hogy nem a korhazi kaja segitsegevel fog beleszeretni a francia konyhaba.Nalunk a klinikan sodexo szolgaltatja a kajat, ok annyira nem rosszak, de emlekszem amikor gyakorlaton voltam, egyik-masik korhazba annyira rossz volt a kaja, hogy inkabb nem kajaltam. |
Előzmény: kardio1 (250)
|
|