csfrenki Creative Commons License 2009.01.26 0 0 788
A férfi kézi VB rendezéséről:

ÉN azt gondolom, h attól hogy a németek rendeztek egy olyan VB-t, ahol az összes csarnok legalább 12ezres befogadóképességű volt, még nem kell hanyattesni, egy 82 milliós országban ez talán meg is éri...

Viszont őszintén, melyik az az ország a németen, spanyolon, horváton (esetleg még a francián) kivül, ahol vannak olyan csarnokok, amik legalább 10ezres befogadóképességűek és kézilabdázni lehet bennük??? MErt szerintem nem nagyon van olyan, vagy ha igen, ott nem népszerű a kézilabda. Mi nyilván nem fogunk 15 ezres létesitményeket felépiteni csak azért, hogy VB-t rendezhessünk, amikor utána ott pangana és lepukkanna az egész, hiába szereti sok ember itt is a kézilabdát, de azért irreális ennyi ember egy kézimeccsen...

Akkor ezek után csak Németország, Spanyolország, Horvátország vagy Franciaország rendezhet VB-t, kérdezem én????

Sztem kurvára meg lehet rendezni egy vb-t igényes 5-7 ezres csarnokokkal is, és nem kéne 2 év távlatából is a németek elcsalt vb-jét majmolni.

Amúgy hozzáteszem, a horvát meccsek kivételével most is panganak a csarnokok... pénzkidobás ennyi férőhelyes csarnokokat építeni.