Megvan az újság!
Megint tetszik a tartalma. Örülök a primulás cikknek, mert nagyonnszeretem. Tavaly 6 cseréppel vettünk, de nekem tönkrementek mire elvirágoztak. 2-t kiültettem, de nem maradtak meg. A 10-11.oldalon középen fent az a sárga-pink primula meseszép szerintem, még nem láttam azelőtt ilyen színűt.
23.oldal az almafa spalíron nevelve nagyon jópofa, talán a saját kertemben is fogom majd használni, mint látványelemet.
46-47.oldal mesés a tájkép az ágyásról. Nagyon jól kialakított, és csupa olyan növény van benne, ami itthon is biztosan megmarad, és még kapható is.
Az kertstílusokkal foglalkozó cikk közül a legjobban a mediterrán tetszik.
Nagyon tetszik az 56.oldalon kjialakított phenő mögötti rácsra futtatott rózsatömeg, akár soppoltákk akár nem, nagyon nyerő, az 58-on is tetszik az étkező körül futó kis fal.
A hosta megérdemelten lett az év növénye. A 61.-en a hortenziás kép, és ami mellette van nagyon tetszik.
62.-en ismét rózsás rácsok. Nagyon bejönnek, ilyet biztosan fogok csinálni majd egyszer én is.Ami nem tetszik az a 66.-on a tavat átszelő híd. Nekem nem jön be az a kivágás az elején középen.
Most várom nagyon a márciusit, mert megint lesz klematisz benne, a kedvencem.