Hierro Nyh.
2009.01.26
|
|
0 0
3381
|
Azt hiszem, Gonoszkodo3 írta. Először én is megdöbbentem egy kicsit, de aztán ahogy kifejtette, nem is hülyeség: kell valami, ami elveszi a nyugati szarkavaró hatalmacskák kedvét attól, hogy egy esetleges határrevíziókor bele merjék ütni az orrukat a mi dolgunkba.
Egyébként úgy hallottam, hogy amely országnak van atomerőműve, annak elvileg az atomfegyver kifejlesztéséhez is megvan a technológiája.Csak éppen valószínűsíthető, hogy a szarkavaró nyugati hatalmacskák hamarabb vennék el Magyarország kedvét az atomfegyver kifejlesztésétől... Én megelégednék az etnikai alapú revízióval is, amit az 1941-es határok fednének leNem fednék le. Egyrészt azóta változtak az etnikai viszonyok, másrészt azok már a maguk idejében sem fedték le teljesen. Észak-Erdélynél például szokás "Göring-hasról" beszélni, az első bécsi döntés is hagyott magyarlakta részeket Csehszlovákiának és juttatott szlováklakta területeket Magyarországnak, Kárpátalján meg ugyebár a ruszinok voltak többségben, akik ugyan 1918-ig nem kerültek szembe a magyarsággal, de 1939-ben rossz néven vették önálló államiságuk néhány napos kísérletének elfojtását (mégha nem is volt túl sok realitása a megmaradásának). Délvidéken sem volt magyar többség, akkor ugyan még a németeket is hozzávették, de azóta ők is kevesebben lettek. |
|