borzimorzi Creative Commons License 2009.01.25 0 0 473

Látom, hisztériád egyre súlyosabb. Azért ideje lenne lehivatkoznod tőlem akár csak egyetlen egy olyan hsz-t, ahol efféle baromságot javasoltam volna. Mert a te hisztérikus fröcsögésed arról, hogy szerinted én mit gondolok, nulla fontossággal bír. Én ugyanis mindig pontosan meg szoktam mondani, mit gondolok, nem szorulok e téren senki másra. És ilyesmiket nem gondolok, ergo nem is írok. Legfeljebb te szeretnéd azt képzelni, hogy aki veled nem ért egyet, az szükségképpen csakis gazember lehet, aki biztos koncentrációs táborokat akar felállítani. Hát, nem nyert. Aki veled nem ért egyet, az nem gazember, hanem józan ember. És azért nem ért egyet, mert látható, hogy ennek a politikának, amit az MSZP és az SZDSZ a rendszerváltás óta már harmadik ciklusban ránk kényszerít, a társadalomra nézve semmiféle jó hatása nincsen. Persze, annak jegyében jársz el, hogy "rágalmazni  kell, valami majdcsak megtapad". Ezt jól látjuk. meg  azt is, hogy szalmabábokat csépelsz, többek derültségét kiváltva ezzel.

Még szerencse, hogy vannak, akik nem dőlnek be neked, és pontosan tudják, hogy mindaz, amit rólam állítasz, a legcsekélyebb mértékben sem bizonyítható. Magyarul hazugság, rágalom. De semi gond, ha kabátlopási ügybe akarsz keverni  mást, annak a végén magad fogsz pórul járni.

Na, ignore on, ez is több volt, mint amit érdemelsz.

b

Előzmény: vizinikk (400)