punasok Creative Commons License 2009.01.25 0 0 231
Szia en Montaubantol 10 km-re lakom, delre, s tenyleg csak egy-ket szaz kilometerre toled ami itt igazan nem tavolsag. Igen aide-soignante-kent dolgozom egy klinikan toulousban(ortho-trauma-neuro) a mutoben ,s eleg franko csaj vagyok mivel egesz nap el kell, hogy viseljem a sebeszek es altatoorvosok hiszteriait, bar nem panaszkodom,- osszesegeben eleg rendesek. Egyebkent is, jelenleg gyesen vagyok, mivel van ket kicsi lanyunk( mi is csak lanyokat tudunk gyartani) a nagyobbik marciusban lesz 4 eves a pici pedig most 9 es fel honapos. Igy most itthon vagyok ami jo egyreszt, mivel babazhatok, viszont az is igaz, hogy hianyzik a melo.(allando rohanas, mindig urgence, hianyzik egy kis adrenalin)Vihart illetoen, mi hal'isten megusztuk , csak a drotkerites egyik resze dolt ki, de sajnos itt a mi falunkban van olyan haz aminek lefujta a szel a tetejet, vagy ledontotte a kemenyt. Meg a telkunk mellett van egy kis erdoresz ahol a nyomo fa gyokerestol kidolt.Azt hiszem eleg sok kart okozott ez a vihar. 
Előzmény: kardio1 (221)