Nagyon jól küzdöttek a fiúk, kevesebb hibával benne lehetett volna a meccsben a bravúr, de így is büszke vagyok a csapatra, így ki lehet kapni, etc. (közhelyek, és sokan leírják ezeket a megállapításokat, de attól még igazak). Bár nem tudhatjuk, lehet, hogy még kiélezettebb helyzetben segítették volna 1-2 ítélettel a bírók a hazaikat.
Nagyjából tényleg korrekt volt a játkvezetés, bár pl Herbert esetét, meg még 1-2-őt szívesen visszanéztem volna, de valóban nem volt vészes a hazai pálya. Ezzel együtt nem tudom, miért kell szidni a kommentátorokat, hiszen vegyük azt hozzá, hogy ők a helyszínen élik át és nagyon drukkolnak a fiúknak... Oké, lehet, hogy néha elfogultak (de én is az vagyok, meg ki nem az, aki a magyaroknak szurkol?), szóval emiatt én nem haragszom rájuk. És szerintem százszor inkább legyenek elfogultak, mint sótlanok, beletörődők, stb.
Sajnálom Eklemovicsot, sajna nagyon sérülékeny játékos:(, Puljezevicset valószínűleg előbb, legkésőbb a második félidő elején le kellett volna kapni szerintem is, továbbá Harsányit én nem hoztam volna le a félidőben. Kb ennyi, amúgy most a meccseléssel nem volt nagyobb gond.
Szerintem ma játszottunk eddig a legjobban a vb-n, kár, hogy ez csak ennyire volt elég.