Marcsenyka88 Creative Commons License 2009.01.24 0 0 37260

részvétem...

amúgy én a nyáron találtam vidéken egy kis patit. sajnos valószínűleg mérgezett volt, azért tudtam "elkapni" (egy darázs csípte éppen). bénultnak tűnt, a száját se tudta kinyitni, ha ment akkor dőlöngélt. amúgy nagyon cuki volt. egy napig élesztgettem, de sajnos éjszaka elment... pedig az volt a tervem, hogy majd hazaviszem, megmutatom egy állatorvosnak és felnevelem. amúgy egy állatorvos köteles lett volna ellátni (oltást adni neki), vizsgálni, vagy azt mondta volna, hogy fertőző lehet és nem foglalkozik vele, inkább engedjem el? én is nagyon kíváncsi voltam rá, hogy mi lenne az eredménye egy keresztezésnek (nemesített patkánnyal). lehetséges-e egyáltalán ez?

kb. én is úgy vagyok a patikkal, mint az egyik fórumos: nagyon a szívemhez nőnek rövid idő alatt, aztán itt hagynak. eddig az összes patkányomnak volt valami gondja (az elsőt epilepsziás roham vitte el, Picúrnak valószínűleg inzulintermelő daganata volt, és az operáció után nem sokkal lebénult, Archi -a jelenlegi- pedig asztmás).

szóval az az álmom hogy befogjak egy vad patkányt, hátha az szívósabb. amúgy az igaz, hogy a vadak vérében mindenféle vírus, baktérium lehet (akár pestis is), vagy a kicsikkel még lehet próbálkozni ha beoltják őket?

Előzmény: Dömi* (37258)