dave campestre Creative Commons License 2009.01.24 0 0 3324
Bosszúságom okán kerestem fel ezt a fórumot. Még tavaly novemberben regisztráltam a paypal-on, de az egyik lépésnél elakadtam. Ahhoz, hogy a rendszer elfogadja a bankkártyámat be kellett volna ütni egy négy karakteres számot az egyik kis ablakba a regisztrálást követően. Ezt a kis kódot akkor mellékeli a rendszer amikor levesz a számláról egy kis összeget, leellenőrizve azt, hogy tényleg létezik a kártyám. Akkor még nem tudtam mi ez a kód és hol található, egy ismerősöm adta meg az infót, hogy a bankban ezt megérdeklődhetem. És valóban a számlám állapotáról készült lapon fel is volt tűntetve a számsor (neten is megnézhettem volna a számlám állapotát csak akkor még nem volt ez a szolgáltatásom aktiválva J). A kódom birtokában mégsem tudtam mit tenni, mert mire legközelebb be akartam ütni már nem volt meg az a kis ablak ahová írni lehetett volna… arra gondoltam, hogy a kód „lejárt”. Újat igényelni nem tudtam, hiába írtak ennek lehetőségéről a paypal-on, mert nem volt meg a resend funkció. Azzal szeretnék most próbálkozni, hogy töröltetem magam és új account-ot csinálok, de már megint nem tudom ennek mikéntjét hiszen a törlés funkció sincs meg. Én legalábbis átvizsgáltam alaposan az oldalt mégsem találtam sem a resend sem a delete gombot. Remélem érthetően fogalmaztam…

Nagyon hálás lennék az iránymutatásért...