Arália: mi olyan nagy benne, ha végül négyszögölben és nem négyzetméterben kell mérni azt a telket? 8-D Jól megtréfáltál, te! ;-P
Jó, persze, hogy igazad van, nekem természetes, ami másnak komoly fejtörést jelent szépészetileg, valszleg előbb-utóbb kertileg is eljutok erre a szintre... Az első év pl. itt azzal telt, hgoy rá kellett jönni, hogy ez nem az átlag magyar klíma, tehát a napfényigényes, melegkedvelő egynyáriaknak itt lőttek. Na és hogy amit az első faiskolában megkapni, az nekem nem kell, hanem az utánajárós, a spéci fajták egy-egy nagyonkell-növényből, ami nekem igazán tetszik. A további évek hozadéka, hogy nem a két hét virágzásúakra kell gyúrni, bármilyen csodás is, hanem a lombra, az egész idényben szépekre, hogy tearózsát nem ültetünk, hogy kényes növény nem kerül be, amivel kínlódni kell, és hogy örökzöld nélkül nem kert a kert, 6 hónapig az ember nem bámulhatja a barna-szürkeséget egyfolytában.
Egyébként a szomszédasszonyod áldhatja az ültetési szokásaidat, nade azt nem értem, hogy hol találsz te ilyenkor nyitva tartó faiskolát? ~:-]