il1321 Creative Commons License 2009.01.22 0 0 6955

Befőzéshez a San MArzanó a favoritom, mióta 2 éve termelem. édes, sűrű, vizes leve nincs, húsos, aszalható is. A következő az Apis, nagy, húsos, kerek.

Még senki nem válaszolt nekem:-(

Amikor kérdezted, előtte 10 hsszel leírtam a fajtákat. azóta legalább 3* ajánlottam paprikát, paradicsomot:)

Tehát fehér paprika: Akár hajtatásra, szabadföldbe a ZKI féle Start: ellenálló, nagy, keményhúsú, kúpos, nem csípős fehér.

Főleg hajtatásra a Cyklon, ami folytonnövő (nem kell megijjedni, mert akár 1,5 m magas is lesz őszre, nagyon ízletes, kúpos, fehér.

Savanyítani szabadföldre csípősnek a Bogyiszlói. Ez apróbb, kúpos, kellemesen csípős, vastag, keményhúsú.

Én meg étkezésre a javított Ceceit szoktam, ami ellenálló, kúpos fehér.

 

Előzmény: kétbalkéz (6951)