Aerion Creative Commons License 2009.01.21 0 0 219

Ha Gyurcsány nem lenne tehetséges vezető, nem tudna olyan mélységű károkat okozni, mint amilyeneket okozott. Ha egy béna kacsát belöknek egy porcelánboltba nyilván feldöntöget pár vázát, meg leverhet néhány dolgot a polcról, de ezt össze sem lehet hasonlítani azzal, hogy valaki egy bézbólütővel ront be egy porcelánboltba és ott szisztematikusan mindent tönkrever. 

Pontosan erről beszélek, erről, amit idéztél:

Gyurcsány...azért bukott el, mert nem volt képes a magyarokkal elhitetni, hogy lehetséges értelmes dolgokat csinálni...

Ez abban az esetben igaz, ha az a célunk, hogy szétverjük a porcelánboltunkat.

Gyurcsány valóban nem jó vezető...

Ez nézőpont kérdése, annak akié a bolt, vagy aki vásárolni akar benne, annak valóban nem jó, akinek meg az az érdeke, hogy az a bolt ne létezzen, mert helyette egy másikat akar, vagy legalábis megfizetik érte, annak meg nagyon is jó.

Hogy mit találsz elszomorítónak és mit nem, szerintem magánügy, én is írhatnék ide sok mindent, ami engem elszomorít, de egyrészt felesleges, másrészt meg rám tartozik.

A szánalmasnak minősített érveléssel kapcsolatban azt tudnám elmondani, hogy semmi szükség nincs Babarczy Eszter véleményének diszkreditálására, mint ahogy a lehetőség is megvan, és meg is kell legyen, a közlésére. A közönség meg majd dönt.

Előzmény: pipacsaripacspapucs (188)