Neith Creative Commons License 2009.01.19 0 0 10508
Ú, pedig Enyát nagyon szeressük... És nem kaptam meg? Hát síííhííírok. :(
Pedig a többi képeslap, amit kaptam, az célba ért... Pont a tied keveredett el? Hülye net! Most mérges vagyok rá!

Lerobbant a busz? :) (Tuti régi Ikarus volt...Azok roncsok. :) ) Hát velem még ilyen nem esett meg. Csak olyan, hogy azért kellett leszállni a buszról - a Deákkal szembeni buszmegállóban, szóval még szerencse, hogy nem volt messze a Baross út :) -, mert egy srácnak nem volt érvényes bérlete, se semmije, és az ellenőr hívta a zsarukat. Asszem... Nem hallottam teljesen, mert közben zenét hallgattam. :)

Én ügyes voltam böbö, mert én egyszer se tanyáltam el a csúszós utakon. Pedig volt alkalmam nekem is korcsolyázni. :D Sőt, a lépcsőnk előtt még most is van lehetőség, most is siklottam párat. :)
Takarítani persze, hogy luxus... Hát Roni, hova is gondolsz... Végül is ez a munkájuk, hát honnan veszed, hogy megcsinálják???? :D

Jó, úgy veszem, hogy a postáról te semmi rosszat nem szóltál. :DD De tény, ami tény, nem a gyorsaságáról híres. Max ha ráfizetsz, de az se garancia... Hát, így jártunk. :)

Az alant olvasottakból gondoltam már kitaláltad: Angel már nem síel. :D

Én megvagyok, lassan beindul a munka úgy igazán. Szóval kezdődik az igazi belerázódás. :)

Na legyetek jók!

Pussz!
Előzmény: ronkovics86 (10503)